20 juli 2024

DEM Productions

Producties

Geknoeid op de granieten tuintafel

We hebben net een nieuwe brandschone granieten tuintafel, tot mijn oude vriend langskwam. Ik bracht twee koffies naar buiten, zette ze natuurlijk op een onderzetter. Hij pakt zijn koffie op en boem, meteen de hele tafel onder. Ik weet niet hoe hij het doet maar die man is zo onhandig, het is echt bijzonder hoe hij er in een minuut een ongelooflijke bende van kan maken. Dit is helemaal niet erg hoor trouwens, we waren er wel om aan het lachen. Maar omdat de granieten tuintafel net nieuw was, was ik toch een beetje huiverig.

tuinmeubelshop

Ik ging snel naar de keuken en pakte een doek om het schoon te maken. Het heeft toch iets raars, wanneer je nieuwe spullen hebt ga je er ultra voorzichtig mee om, en als het dan alweer een tijdje geleden is, als het nieuwe ervan af is, dan ben je er minder druk mee. Wel zonde eigenlijk, want je wilt het liefst dat je tafel altijd goed blijft. Ik wil hier dus meer op letten, ook onderhoud vind ik nu belangrijker worden. Je wil altijd zo lang mogelijk met je spullen omgaan.