22 april 2024

DEM Productions

Producties

Ga op voor jouw rijbewijs in Tiel!

Heb jij de leeftijd bereikt dat je officieel mag starten met het behalen van jouw rijbewijs Tiel? Dan weet ik een perfect bedrijf voor je! Ook ik was namelijk toen die tijd druk opzoek naar een geschikte rijschool. Op het internet heb ik dan ook meerdere malen gezocht. Echter vond ik de kosten wat ik toen die tijd had gezien ver boven mijn budget. Als student zijnde heb je gewoon niet veel te besteden en dan let je erg goed op je uitgave.

Meerdere malen gezocht

Zo wilde ik voor een paar maanden terug echt gaan starten met mijn rijbewijs. Hierdoor heb ik mijn laptop erbij gepakt en ben ik intensief gaan zoeken. Uiteindelijk ben ik terecht gekomen op de website van ANWB. Dit bedrijf weet immers maar al te goed hoe dat je de lessen moet krijgen. Tevens viel het mij direct op dat deze rijschool een stuk voordeliger is met wat ik voorheen heb gezien. Hierdoor heb ik er dan ook voor gekozen om een proefles aan te vragen. Tijdens deze les kan ikzelf goed zien hoe dat het in de toekomst zou verlopen. Ook mijn instructeur kon een duidelijk inzicht krijgen met hoeveel lessen ik ongeveer nodig heb om op examen te mogen bij het CBR.