22 mei 2024

DEM Productions

Producties

Een nieuwe horeca parasol besteld

Wat kan je toch genieten met een horeca parasol. Mits deze nog werkend is natuurlijk. Helaas heeft de storm van afgelopen weekend bij ons meer schade aangebracht op het terras dan verwacht. Een aantal stoelen hebben het begeven en zelfs één tafel kunnen wij weggooien. Hier balen wij uiteraard van aangezien het mooie weer eraan komt en wij graag gebruik willen maken van het terras. Zelfs ons parasol heeft het niet overleefd terwijl deze niet eens op het terras stond.

Op naar nieuwe meubels!

Zodoende hebben wij ervoor gekozen om via het internet nieuwe meubels aan te schaffen. Het liefst willen wij alles vervangen zodat het meubilair hetzelfde blijft. Al moeten wij dan wel rekening houden met het budget welke wij hiervoor vrij hebben gemaakt. Mijn man is gaan zoeken naar tafels en dergelijke, ik ga zoeken naar een nieuwe parasol. Mijn zoektocht verliep sneller als dat ik had verwacht. Ik ben namelijk terecht gekomen op de website van Xterior. Hier is het mogelijk om een op maat gemaakte parasol voor de horeca te bestellen. Je raad nu vast wel dat ik niet verder ben gaan zoeken.