22 april 2024

DEM Productions

Producties

Een goede geurneutralisator is essentieel

Als er iets vervelend kan zijn, dan is het wel een nare geur. Mijn vrouw is extreem gevoelig voor geuren en daarom moeten we altijd erg veel maatregelen nemen. Gelukkig heb ik er met het kweken geen last meer van. Sinds ze de zogenaamde geurneutralisator op de markt hebben, is er niks meer aan de hand. Mijn vrouw ruikt helemaal niks, wat dus fantastisch is. De geurneutralisator is er eentje die het beste in de omgeving past. Je hebt er veel meer, maar deze was, na het uittesten van een paar andere, eentje die het beste werkt. Mijn vrouw neemt vooral erg veel maatregelen.

Kweken

Ik heb weleens gezegd dat ze er misschien een keer mee naar de dokter moet. Soms kan ze bijvoorbeeld iets niet eten omdat de geur te heftig is. Het lijkt me heel lastig om hier mee te moeten dealen. Zelf kan ik mij er wel een voorstelling van maken, maar ik denk dat ik nooit ga ervaren hoe heftig het kan zijn. Een rioollucht bijvoorbeeld, dat vinden wij allemaal al verschrikkelijk. Als zij het ruikt, wat ze al van verre kan ruiken, kan ze zelfs de neiging hebben om flauw te vallen.