24 april 2024

DEM Productions

Producties

Een fleece trui borduren voor een eenmanszaak

Voor mijn vader wil ik een fleece trui borduren met zijn logo. Het lijkt mij heel erg mooi als hij, als kapitein van zijn schip, ook een fleece trui kan dragen waar zijn logo extra benadrukt wordt. Een fleece trui borduren kan ik niet zelf, ik heb daarom contact opgenomen met een bedrijf die dit voor me wil doen. Gelukkig vonden ze 1 stuk helemaal prima, ik was even bang dat ik er meteen honderd moest bestellen ofzo. Mijn vader is met pensioen en woont op een varende boot. Prachtig om te zien hoe hij van zijn vrijheid geniet. Om af en toe even wat bij te verdienen, zorgt hij voor boottochten. Voor toeristen, familie, vrienden, kennissen, alles wat er op zijn pad komt. Op een gegeven moment werd dit steeds professioneler en merkte we dat hij het alleen maar leuker vond. Hij is echt een werkpaard, zelfs met zijn pensioen weet hij nog niet van ophouden. Daarom wil ik hem helpen om het allemaal wat professioneler te maken, met onder andere dus een fleece trui met logo! Lijkt me geweldig! Hij heeft de hele zomer al volgeboekt met boekingen. Ik hoop deze week de trui te krijgen, zodat ik hem meteen kan overhandigen.

vandongenmetdekroon