18 juli 2024

DEM Productions

Producties

Deze luchtverdeelslang is de beste!

luchtverdeelslang

Zoektochtluchtverdeelslang

Een goede luchtverdeelslang vinden kan nog wel eens een hele uitdaging zijn. Zelf ben ik hier een flinke tijd naar op zoek geweest, maar nooit kon ik de perfecte vinden. Het is namelijk zo dat ik geen standaard verdeling nodig heb, maar eentje die precies hier past. Ook heb ik nog geprobeerd om deze zelf te maken. Hiervoor had ik al het materiaal in huis gehaald, tot ik erachter kwam dat ik geen boormachine had om de gaatjes te maken. Deze lenen van familie was helaas geen optie en er eentje kopen vond ik toch wel weer aan de prijzige kant. Het materiaal heb ik toen gelukkig door kunnen verkopen, maar dit zou ik aan niemand aanraden.

Service

Uiteindelijk heb ik de beste luchtverdeelslang die ik ooit gehad heb, gevonden bij De Hobbykweker. Deze site kende ik al via een vriend, maar ik had nooit gedacht dat zij zo’n groot assortiment zouden hebben. De prijs lag uiteindelijk een stuk lager dan ik had verwacht en mijn bestelling had ik al na 2 dagen in huis. Toen kon ik hem meteen gaan installeren. Deze webshop is echt een enorme aanrader en daarom zou jij ook zeker eens een kijkje moeten nemen hier binnenkort!