14 juni 2024

DEM Productions

Producties

De perfecte parasol voor onze horeca

parasol horeca

Een parasol horeca, is natuurlijk onmisbaar als jij met jouw onderneming de mogelijkheid kunt bieden om de mensen op een terras te laten plaatsnemen. Wij hebben een groot terras en wij zien graag dat deze vol zit met mensen die het bij ons naar hun zin hebben. Omdat wij ons terras hebben vernieuwd met een totaal andere stijl meubels. Moest ook de zonebescherming worden vervangen. Het liefst voorzien van ons logo en ook twee keer groter dan dat wij zijn gewent. Daarom ben ik hiervoor het internet eens gaan raadplegen. 

parasol horeca

Een zeer mooi resultaat

Op de website van Xterior trof ik een parasol aan die speciaal voor de horeca is ontworpen. Deze zien er zo mooi en stevig uit dat ik besloot om een offerte aan te vragen. Het trok mij ook niet meer om nog verder te kijken naar een ander adres. Want toen ik de video op de website van Xterior bekeek, wilde ik beslist hier een bestelling plaatsen. 

Het resultaat is zeer mooi en ons terras lijkt zelfs een stuk groter door de metamorfose die wij hebben uitgevoerd. Bij dit bedrijf heb ik ook terrasverwarming e verlichting besteld. Ook deze zijn erg goed van kwaliteit en werken zeer goed.