22 mei 2024

DEM Productions

Producties

De Dak Centrale ging lekkages opsporen Amsterdam

dak reparatie

dak reparatie

Meerdere lekkages

Een tijd geleden kwam een bedrijf lekkages opsporen Amsterdam uitvoeren. Wij hadden hier al bericht over gehad. Er waren namelijk veel klachten in dit gebied geweest van lekkages. Een aantal huizen waren uitgezocht waar De Dak Centrale lekkages ging opsporen in Amsterdam. Wij waren er daar 1 van. Het ging namelijk over een bepaald type huis. Veel van deze huizen in de wijk hadden rond de zelfde tijd last gekregen van lekkages. Die zijn gelukkig allemaal opgelost! Om preventief te werk te gaan werd lekkages opsporen in ons huis in Amsterdam ook gedaan.

Wij hadden gelukkig geen lekkages, maar mijn buren zijn allemaal erg goed geholpen door dit bedrijf! Ik moet zeggen dat de mensen ook erg vriendelijk waren en secuur te werk gingen. In het verleden heb ik het eens mee gemaakt dat specialisten een complete zooi van mijn berging hadden gemaakt, nadat leidingen gecontroleerd moesten worden. Verschrikkelijk! Daar heb je bij De Dak Centrale in ieder geval geen last van.

Als jij ook problemen hebt met een dak lekkage of misschien een reparatie van je dak of dakgoot nodig hebt, dan raad ik je De Dak Centrale aan! Zij zullen je niet teleurstellen.