22 maart 2023

DEM Productions

Producties

Dankbaar voor onze infraroodsauna!

Vanaf het begin dat wij onze intrede hebben genomen in het huis ben ik al aan het zoeken naar een infraroodsauna. Met een sauna in de tuin weet ik zeker dat we hier optimaal van kunnen genieten. Deze wilde ik al een lange tijd hebben echter wilde mijn man het niet hebben dat die in de slaapkamer geplaatst wordt. Doordat we nu uiteindelijk een huis hebben gekocht was dit het eerst waar ik naar gezocht had! 

bodyfit_lang2

Door op het internet te zoeken naar een bedrijf die dit voordelig kan aanbieden ben ik terecht gekomen op de website van Bodyfit. Hier hebben ze namelijk een tal van prachtige sauna’s voor een betaalbare prijs, deze prijs kon ik niet laten liggen.

Uiteindelijk heb ik samen met mijn man ervoor gekozen om een 4 persoon sauna te bestellen, wellicht dat onze kinderen er ook bij willen zitten toch? Als ze het niet willen hebben wij genoeg ruimte! Vorige week hebben we onze sauna gekocht en vanaf het moment dat het werd bezorgd hebben we er dagelijks gebruik van gemaakt. Ik kan in ieder geval niet meer zonder onze sauna! Ben hun ook echt dankbaar vanwege hun goede service.