14 juni 2024

DEM Productions

Producties

Bijzonder leuke bedrijfsuitjes

bedrijfsuitjes

Wil jij een keer iets anders regelen dan de standaard bedrijfsuitjes, kijk dan eens op de website van VVC Adventure. Hier zie je zoveel leuke dingen waar jij voor jouw bedrijf beslist een geslaagde dag van kan maken. Veel evenementen staan voor buiten gepland, maar er bestaat ook de mogelijkheid om te kiezen voor Indoor activiteiten. Aangezien het weer de laatste tijd niet al te best was, had ik voor deze optie gekozen. Mocht het slecht weer zijn op de dag van onze teamspirit, dan kan het alsnog doorgaan en hoeft het niet in het water te vallen. bedrijfsuitjes

Wat een super diner!

Elk jaar kijken wij altijd uit naar onze bedrijfsuitjes. Vorig jaar was het ook zo geslaagd en daarom wordt het alleen maar moeilijker om het elke keer te overtreffen. Maar denk wel dat het onze directie dit jaar zeker gaat lukken. Want wij gaan deelnemen aan een moorddiner. Zeer benieuwd wat dit allemaal inhoud, maar daar zullen wij snel achter komen, want morgen is het zover.

Inderdaad hebben wij een zeer leuke dag gehad. De directie heeft zich zeker overtroffen. Maar niet alleen de directie de medewerkers die dit verhaal in elkaar hadden gezet verdienen zeker een dikke pluim.