5 maart 2024

DEM Productions

Producties

Administrateur Almere

Sinds vijf jaar geleden ben ik voor mijzelf begonnen te werken. Het begon klein maar is de laatste jaren erg succesvol gegroeid. Dit is natuurlijk fantastisch, maar al dat extra administratiewerk dat er bij komt kijken paste helemaal niet bij mij. Naast mijn gewone werkuren was ik vaak nog een keer zo lang bezig met de administratie uit zoeken en bijhouden. Ik was er zo zat mee dat ik toch besloot om een administrateur in de dienst de nemen. De beste keuze die ik sindsdien gemaakt hebt.
ProAd
Geen omkijken meer
Ik ben enorm goed te spreken over mijn administrateur Almere. Het was fijn kennis te maken en vertelde mij precies wat ik in aan moest leveren en wat zijn diensten dan zijn. Het werk perfect, ik heb nu nauwelijks meer omkijken naar mijn administratie en kan mij gewoon focussen op het werk dat ik leuk vind om te doen.

Het zoog veel energie van me om steeds de administratie bij te moeten houden. Wanneer je werkt doet wat je niet leuk vindt kost dat gewoon energie. Nu kan ik me weer extra focussen op mijn echte werk en hoef ik me geen zorgen te maken over de administratie.