22 mei 2024

DEM Productions

Producties

24 uur zorg aan huis

24 uurs zorg

Bent je niet meer zo beweeglijk, en heb je wat hulp nodig met de dagelijkse dingen zoals douchen? Dan bieden wij van Uw ZorgCompaan de oplossing voor jou, namelijk 24 uur zorg aan huis. Zo kunnen wij met alles helpen waar je hulp bij nodig hebt, en is er altijd een gesprekspartner om de tijd mee door te brengen. Wij willen de ervaring zo fijn mogelijk maken, en zorgen er altijd voor dat er bekende gezichten over de vloer komen. Ook is het maken van een persoonlijke band belangrijk, en willen we dat de ervaring zo positief en persoonlijk mogelijk word. 

  Wij bieden verschillende programma’s aan, zo kunnen wij bijvoorbeeld dagzorg of nachtzorg bieden, maar ook au-pair zorg. Dagzorg bestaat vooral uit het helpen van opstaan en helpen met het naar de wc gaan, en de zaken die daarbij horen. Nachtzorg is hulp bij bijvoorbeeld de avondwandeling, eten koken, douchen en klaarmaken om naar bed te gaan. Au-pair zorg is echte persoonlijke begeleiding en zorg, waarbij de verzorger bij je in huis komt wonen. Zo kan je 24 uur zorg aan huis verwachten, en worden uw dagelijkse taken uit handen genomen. 

24 uurs zorg

Vragen en contact

Heeft u na het lezen nog vragen over bijvoorbeeld au-pair zorg, of wilt u graag met ons in contact komen? Dat kan gemakkelijk via de contactpagina van onze website. Ons professionele team zal al uw vragen beantwoorden, en er zal altijd goed gehandeld worden. Wanneer je meer informatie wilt hebben over onze zorg, kan er een afspraak worden geregeld.